Mijn Favorieten 🙂

Coachingkaartjes

Jaren geleden toen er nog geen kaartjes voor kinderen in Nederland waren, bedacht ik samen met een vriendin deze fantastische coachingkaartjes.

52 bouwstenen met een positieve zin in de ik-vorm. Dit wil je je kind zeker meegeven in de opvoeding. Dit heb ik zeker gedaan ook dmv deze fantastische leuke kaartjes. Wijsheid met een vleugje humor in een doosje of blikje.

Ik gebruik deze kaartjes nog steeds met veel plezier in mijn counsellingpraktijk. De EigenWijsjes of de Okidootjes zijn gratis bij een counselling-sessie.

Samen met mijn zus, uitgeefster  Dubbelzes van de EigenWijsjes, hebben we een vervolg op de EigenWijsjes gemaakt, de Okidootjes. 

Het liefste willen we natuurlijk dat iedereen gelukkig is. Maar wat is geluk? Geluk is echt geluk als iets je lukt, als je juist leert hoe je met de dingen des levens om kan gaan. Deze 51 kaartjes laten je spelenderwijs de 17 kenmerken van veerkracht versterken. In het doosje zit een kaartje met een gratis downloadcode en meerder spelvormen. o.a. een paar rake coachvragen waardoor je een stap verder komt.

EFT Boeken

Dit blijven mijn drie favoriete EFT boeken. Samen heb je echt een heel mooi uitgebreid en volledig overzicht wat EFT is en hoe je met EFT kan werken.

Toen ik begon met EFT gaven Gabrielle en Yvonne nog samen de opleiding EFT. De beste start destijds om EFT te leren, de boeken gebruik ik nog regelmatig als naslagwerk. Inmiddels is EFT een wildgroei, een ongeregistreerde merknaam, en iedereen geeft zijn eigen draai eraan. Op zichzelf prima natuurlijk, maar ik vind toch wel dat je moet (:-) ) weten waarAAN je een draai geeft. Want als je EFT snapt tot op het bot worden jouw draaien pas echt magic!

 

Eindelijk een EFT ZELFHULP boek voor jongeren. Juist op die leeftijd is het zo fijn om handreikingen te krijgen en te weten dat het NORMAAL is wat je denkt en wat je voelt. Dat je niet de enige bent en dat er dus niets mis met je is. Een must voor elke ouder om aan hun kinderen te geven. 

Boeken

Door deze agenda heb ik nu al zin in 2020. Doelen kiezen, stappenplan maken en uitvoeren, goede vragen. Zeer overzichtelijk en elke dag schrijf je op je overwinning en je groei. Zoveel in deze agenda, en dan nog eens roze ook. Er zijn ook andere kleuren hoor. 

 

Dit werkboek vind ik zo fijn, inspirerend en leuk! Het boek staat vol met informatie, goede vragen en oefeningen met ruimte om je antwoorden erin op te schrijven. Lekker schrijven in een boek, ik vind dit top en super gezellig! Ik neem voor dit boek ook echt de tijd, ik race er niet doorheen. geeft voor mij veel stof om goed over na te denken.

Ik heb het eerste boek hiervoor niet gelezen, dit werkboek heb ik gekregen van mijn dochter die als geen ander weet hoe graag ik wil leren en groeien in mijn bedrijf. Dus ook een heel leuk boek om kado te geven! Ps ze had er nog een leuke pen bij gegeven en een mooie grote(!) theekop. Dit schreef ze in het werkboek!

Door dit boek kwam ik weer in contact met mijn plezier om creatief te zijn. Elizabeth Gilbert beschrijft op een prachtige leuke manier hoe zij met haar creativiteit omgaat. Leuke en inspirerend geschreven en ik steek er ook nog eens heel veel van op. Dit boek is in het Nederland en Engels.

Wat ik heb geleerd: De EigenWijsjes heb ik destijds gemaakt vanuit het idee dat IK dat wilde kopen in de winkel. Dus ik was niet bezig met succes, met hoe anderen het zouden ontvangen. Het idee ontstond en ik heb daar mede een persoonlijke draai aan gegeven. Doordat de EigenWijsjes zo succesvol werden, was ik bang dat ik “het” niet meer had. Door dit boek ben ik weer terug naar mijn oorspronkelijke vreugde. Ik heb weer zin om te creëren!
p.58: “Ik ben van mening dat inspiratie altijd zijn best zal doen om met jou samen te werken, maar als je niet beschikbaar of er niet klaar voor bent, moet hij misschien inderdaad bij je weggaan en een ander mens zoeken om mee samen te werken.”

De ik-boodschap uit het boek Luisteren naar kinderen, heeft voor mij deuren geopend om op een fijne respectvolle manier mijn grenzen te kunnen aangeven. Deze methodiek kan je dus zeker ook voor volwassenen gebruiken.

En zeker in combinatie met Geweldloze Communicatie, geeft dit nog meer handvaten om op een hele fijne manier te praten en te luisteren naar de ander.

How2talk2kids vind ik fantastisch, dit boek had ik willen hebben toen mijn kinderen klein waren, een aanrader voor iedereen!

Maak van deze taal in deze drie boeken je eigen taal, zodat je op een hele fijne manier authentiek kan communiceren met iedereen.

Andere producten die ik zelf gebruik

(affiliates)

Ben je gevoelig voor geluid? Ben je snel afgeleid? Wil je je beter kunnen focussen? Of wil je gewoon wat meer me-time?  Dan is dit DE OPLOSSING! 

Met veel enthousiasme laat ik deze koptelefoon vaak aan mijn klanten zien die last hebben van omgevingsgeluid. Want sommige problemen kan je ook deels praktisch oplossen! Ik heb zelf de zwarte koptelefoon. De beste lifesaver voor HSP-ers en introverte mensen 🙂

Zelf ben ik best wel gevoelig voor geluiden. Nu weet ik daar inmiddels goed mee om te gaan, ik heb mijn eigen manier ontwikkeld. Maar soms als ik me moet concentreren en mijn buren hebben een tuin-feestje, zijn aan het verbouwen, of mijn man is thuis van alles aan het doen, dan is het super fijn dat ik mij kan afsluiten en mij kan focussen op mijn taak die ik wil doen.

Ook heerlijk om met muziek mezelf helemaal in zen-toestand te brengen. En helemaal te gek om samen met mijn partner een silent disco te doen 🙂

Vergeet niet eerst de app te installeren op je telefoon!

Wat eerst voor onmogelijk werd gehouden werd mogelijk. Ik ging na een kleine 40 jaar weer eens sporten. Nu ren ik met “gemak’ 20 minuten aan een stuk door. En dankzij deze schoenen voelt het alsof ik op wolkjes loop. Eerlijk is eerlijk, ik heb geen harloop-funhormoon, en het voelt best wel zwaar, maar door deze schoenen voelt het letterlijk een stuk lichter. Zou er best de hele dag gewoon op willen lopen!

Divi WordPress Theme

Klik op het DIVI-plaatje voor meer informatie

DIVI
Mijn website en webshop is gebouwd in DIVI, dankzij youtube heb ik mezelf alles aangeleerd, inclusies css etc. Voordeel van Divi is dat je je hele eigen website naar eigen wens kan opbouwen en vormgeven. De tutorials zijn rijkelijk. Ik ben begonnen vanaf nul. Heel blij met DIVI. Ook op facebook kan je lid worden van allemaal groepen waar je je vragen kwijt kan.
Heb je vragen, google je vraag, tip doe dit in het engels.

Ik gebruik naast DIVI WooCommerce, Learndash en Mollie. (Dit is niet mijn werk, maar mijn hobby)

Lo van Beers, gediplomeerd coach/counsellor, EFT behandelaar. Mede-auteur van de coaching kaartjes EigenWijsjes (185.000 verkocht) en Okidootjes Veerkracht