Lo van Beers WEBSHOP,
Paramaribostraat 66-1h,
1058 VM Amsterdam
info@lovanbeers.nl

kvk Amsterdam 34332246
btw NL122888753B01

Retourbeleid kaartspellen

Software producten zoals de online trainingen kunnen niet geruild of teruggestuurd worden.

Verzending kaartspellen alleen binnen Nederland en België.

RETOURbeleid voor het kaartspellen Okidootjes en EigenWijsjes

Wij geven het recht de bestelling van een kaartspel tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden per email aan te melden om te annuleren. Na annulering is er nogmaals 14 dagen de tijd om het kaartspel retour te sturen. Neem altijd eerst per email contact op met Lo van Beers: info@lovanbeers.nl

Alleen in originele ongeopende goede staat kan het kaartspel worden geretourneerd. Het kaartspel mag niet geopend of gebruikt of beschadigd zijn. Stuur het kaartspel in de originele staat (met een ongeschonden plastic-cellofaan om het doosje) met eenzelfde soort kwaliteit verpakking retour aan: Lo van Beers WEBSHOP.

Het volledig betaalde orderbedrag (kaartspel met verzendkosten) wordt gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van het afleveradres naar de webshop van Lo van Beers, zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, binnen 30 dagen na aanmelding per email van de annulering, terugstorten mits het kaartspel reeds in goede staat (zoals boven omschreven) retour ontvangen is.

Stuur het kaartspel voldoende gefrankeerd retour naar Lo van Beers WEBSHOP.